Op de maat in elk figuur met meubelmaker van Dokkum

Rond, ovaal en hoekig. Alle meubels worden gemaakt met de hand en met machines. Houdt u van bijpassend of contrast? Smaken verschillen, maar kwaliteit is kwaliteit. Daarom laat u interieurstukken gerust over aan het warme hart van Rensma.

Frees met de nauwkeurige frezen

Het kloppend hard van mijn bedrijf is mijn Biesse Artech, een geavanceerde computergestuurde bovenfrees, die bijna alle bewerkingen op platen tot 4 meter lengte op freesgebied kan uitvoeren. Tot op de tiende millimeter nauwkeurig kan hij omfrezen, deuvelgaten boren, teksten infrezen, onder een hoek frezen en alle merken spoelbakken, kookplaten en aanrechtbladen infrezen. Komt u voor 1 naambord of voor 1000 ovale planken? Ik maak ze allemaal met liefde.

U kunt uw eigen materiaal aanleveren, of ik bestel het materiaal dat u voor uw project nodig heeft. Ik heb een betrouwbaar netwerk van leveranciers en kan bijna alle merken leveren en gangbare plaatmaterialen verwerken.

Kantenband

Na het op maat maken van plaatmateriaal voorzie ik het vaak van een kantafwerking. Plaatmateriaal met een harde toplaag als HPL of melamine, dient langs de kopse kanten te worden afgewerkt. Zowel ronde als rechte platen kan ik met mijn 2 kantenbandmachines voorzien van een bijpassende of contrasterende kantenband.

Dat zit wel goed?