Van een goed idee tot de mooiste afwerking van uw meubels

Het bijzettafeltje in de hoek. De receptiebalie in de gang. De spoelbak in de keuken. Van stoel tot totaalproject, alle interieurstukken verdienen de aandacht van Rensma Meubelbouw. 

Laat uw totaalproject maken door Rensma Meubelbouw

Als allround meubelmaker en interieurbouwer ben ik uit het goede hout gesneden. Een losse bijzettafel, keuken, inbouwkast of een nieuwe balie voor uw bedrijf: ik maak het met evenveel nauwkeurigheid en vakmanschap. 
Maar als mensen mij nu vragen waar ik het meest blij van wordt, dan moet ik bekennen dat mijn hart echt sneller gaat kloppen van grotere totaalprojecten. Bijvoorbeeld een complete praktijk, met werkruimtes, wachtkamers, balie, bijbehorende tafels, verstelbare werkbladen, deadlines, overleg met aannemers en architecten. Ja, dat is mijn meest favoriete onderdeel van het werk.

 

In de werkplaats van een meubelmaker

Mijn werkplaats, aan de Hogedijken 11 in Dokkum, is van alle gemakken voorzien. Behalve een kantoor, waar ik projecten kan voorbereiden en uittekenen, heb ik een uitgebreid machinepark, waar ik alle voorkomende werkzaamheden van het interieurbouwwerk kan verrichten. Ik zit daar samen met een collega die gespecialiseerd is in massief hout. Regelmatig heb ik collega’s die graag iets willen zagen, frezen of schaven. Gelukkig weten zij mijn werkplaats ook prima te vinden. 

Wilt u ook eens een kijkje komen nemen of weten wat Rensma Meubelbouw voor u of uw bedrijf kan betekenen? Bel 06 - 22 32 31 53 of stuur me een bericht.

We maken het samen

Bij grotere projecten, zoals ontwerpen, metaalbewerking en stofferen, maak ik gebruik van mijn netwerk van specialisten. Als u wilt, verzorg ik het totale project voor u.

Dat zit wel goed?